Alpineskiën

 

Misschien wilt u uw kinderen in een skiklasje doen. Wellicht wilt u zelf de eerste pogingen op de lange latten wagen. Het kan ook zijn dat u al vaker heeft geskied, maar uw techniek nog wilt verbeteren. Wie weet heeft u de overstap op carving-ski’s gemaakt en wilt u de carving-techniek aanleren. Of u wilt zich bekwamen in het skiën in diepsneeuw, in wedelen of in de racetechnieken.

    

Wilt u gezellig in een skiklas, of heeft u toch liever alleen of samen met enkele anderen privéles?
Wat u ook wilt: bij Hansi’s Skischool bent u aan het juiste adres. De gediplomeerde en ervaren skileraren in ons team bezitten samen alle kwaliteiten om aan al uw wensen tegemoet te komen.

De pistes van Steinach maken het mogelijk om op elk niveau te skiën. Onze kinderski-weide ligt tussen liftrestaurant Bergeralm (mittelstation) en de Steinboden sleeplift. Verder heeft Steinach am Brenner blauwe, rode en zwarte pistes.
Bijzonderheden: Skitouren en skisafari’s op aanvraag, wekelijks afsluitende wedstrijden met feestelijke prijsuitreiking, video-analyse van uw skitechniek, nachtskiën, rodelavonden, enzovoort!

    

Onze skilessen zijn standaard van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur. Kijk op de prijslijst voor de mogelijkheden en kosten. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!